fredag 9 december 2011

Manifest

JA! handlar om framtiden. Ingen är nöjd att vara på botten av samhällsstrukturen. Många verkar arga över att det finns en botten i samhället, men sen så går man vidare. Måhända att man tänker ”jag kan ändå inte göra något”. Ingenting förändras ändå.
Alla maktstrukturer har förr eller senare utvecklats till något statiskt och något som segregerar folk. Se sovjetunionen, Kina, USA, vi kan till och med se det hända i dom svenska historieböckerna. Allt startade med en vägran att underkasta sig en auktoritet. Alla förväntar sig en utopi. Får en förändring, sen återgår det till stagnation där en elit styr en pöbel. Eliten beklagar sig över att pöbeln inte är nöjd och pöbeln beklagar sig över att eliten inte bryr sig. Pöbeln blir tillräckligt retad för att skapa en ny elit.
Anarkin står för den fria tanken. JA! för optimismen. Bandet står för förändringen. Tillsammans är vi solidaritet och kärlek. Tillsammans måste vi försöka förändra så länge vi orkar och sen lämna över facklan till våra barn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar